Skip to main content

Theater

Lesaanbod theaterklassen

Musical
Woensdag 16:30 - 17:30 uur
Toneel, dans en zang. Leeftijd 7 t/m 10 jaar
Musical
Donderdag 17:30 - 18:45 uur
Toneel, dans en zang. Leeftijd 10 t/m 13 jaar
Musical
Donderdag 18:15 - 19:30 uur
Toneel, dans en zang. Voortgezet onderwijs

Informatie over aanmelden en inschrijven

Wij noemen onszelf niet voor niets een Dans- en THEATERstudio.
Wij bieden, naast onze danslessen, ook twee theatergroepen aan: musical voor kinderen vanaf 7 jaar en acteren voor tieners en jongvolwassenen. In deze groepen leren wij je alle acteer-, dans- en zangtechnieken aan die je moeten weten als je op het podium staat.

Onze groepen treden naast onze eindshow ook regelmatig op bij andere evenementen of wij huren zelf een zaal voor het maken van een productie. Wij hebben verschillende musicals gedaan, zoals Mamma Mia, Hamelen, Pietje Bell, Oliver of zelfgeschreven stukken. Op deze manier doet de theaterafdeling podiumervaring op en leren ze voor een echt publiek te acteren, zingen en dansen.

Ik wil mij (of mijn kind) inschrijven.
Wat leuk! Het inschrijven wordt gedaan via een inschrijfformulier. Het inschrijven wordt gedaan door het inschrijfformulier uit te printen en ingevuld mee te nemen naar de les. Alle kosten, voorwaarden en kortingen van onze lessen zijn ook op het inschrijfformulier te vinden.

Belangrijk om te weten, is dat u twee keer in het jaar de mogelijkheid krijgt om het abonnement op te zeggen, namelijk: vóór de kerstvakantie of vóór 1 juli. Eens in de twee jaar hebben wij een showjaar, waarbij we optreden in een theater. Opzeggen is in een showjaar niet gewenst. Wil je je abonnement toch opzeggen? Neem dan eerst contact op met Annemieke.

Inschrijven

Ik wil me aanmelden voor een proefles!

Om je aan te melden voor één gratis proefles, kun je het onderstaande contactformulier invullen. Zet als onderwerp “Proefles – [naam groep]”. Zo kunnen wij snel zien dat het om een aanmelding  van een proefles gaat en dus zo sneller op jou terug komen.