Skip to main content

Inschrijven

Je wilt je (of je kind) inschrijven bij ons?

Wat leuk! Het inschrijven wordt gedaan via het inschrijfformulier onderaan deze pagina.

Belangrijk om te weten, is dat u twee keer in het jaar de mogelijkheid krijgt om het abonnement op te zeggen, namelijk: vóór de kerstvakantie of vóór 1 juli. Eens in de twee jaar hebben wij een showjaar, waarbij we optreden in een theater. Wil je je abonnement opzeggen en is dit jaar een showjaar? Neem dan eerst contact op met Annemieke.

Informatie over betaling, inschrijfgeld en opzeggen:
Inschrijfgeld eenmalig 15 euro. Het lesgeld wordt via automatische incasso afgeschreven. Er wordt standaard 2x 5 maanden betaald. Juli/augustus is contributie vrij. In 4x betalen kan ook, er komen dan 2,50 euro administratie kosten bij per keer. Meerdere lessen volgen kan met 10% korting op tweede recreatieve les of 15% bij een tweede talent/selectie les. Klassiek 2e les en Acteren zit geen korting meer, dit zijn al aangepaste prijzen. Opzeggen VÓÓR de kerstvakantie en 1 juli.

Onze prijzen (recreatie)

GROEP (ALLE STIJLEN)
TARIEVEN
Peuters 2 - 4 jaar
8 weken voor 55 euro
Kleuters 3,5 - 6 jaar
2 x 115 euro
Kindergroepen t/m 12 jaar
2 x 125 euro
Tienergroepen 13 - 17 jaar
2 x 137 euro
Volwassengroepen 18+
2 x 142 euro
Spitzenkwartier
2 x 40 euro
Acteerklas 15+
2 x 145 euro
Theaterklas
4 x 119 euro of 237,50 per 5mnd

Onze prijzen (selectie)

GROEP (MODERN/JAZZ/KLASSIEK)
TARIEVEN
JUMP Jong Talent Kids
2 x 130 euro
SLIDE Jong Talent
2 x 140 euro
RELEASE Selectie Jeugd
2 x 140 euro
ATTITUDE Jong Talent 14+
2 x 150 euro
MOVE Selectie Tieners
2 x 155 euro
FOCUS Selectie
2 x 170 euro
DANSANTE Selectie
2 x 170 euro
JUNIOR- of LITTLE DANCE COMPANY
2 x 85 euro
COMPANY RDC + andere RDC activiteiten ( TOPGROEP (SEMI)PROF)
gaat via apart formulier

Schrijf je vandaag in!

Om het inschrijven bij onze dansschool nóg makkelijker te maken, hebben wij ons inschrijfformulier nu digitaal gemaakt. Vul het formulier hieronder in met al je gegevens. Zo krijgen wij dit het snelste binnen (en het scheelt ook nog eens papier!).

Let op:
Wanneer je een team selecteert, kies minimaal één team (je kunt dus meerdere teams selecteren). Je kunt je alleen inschrijven voor een van onze selectieteams als je in dit team bent toegelaten door Annemieke of door de betrokken docent(e) van het team. Schrijf je je in voor Reflection Dance Company? Dan krijg je van ons een apart formulier.

Ik heb het inschrijfformulier ingevuld. En nu?
Wanneer je het inschrijfformulier hebt ingevuld, krijg je bij de eerstvolgende keer dat je bij ons in de studio bent een machtigingsformulier van ons. Via dit formulier kunnen wij jouw betalingsgegevens krijgen om zo de inschrijving helemaal compleet te maken. Als je het machtigingsformulier van ons krijgt, zullen wij je verdere uitleg geven over het invullen van het formulier zelf. Je kunt het formulier direct invullen of je neemt het mee naar huis, vult het formulier thuis in en je neemt het ingevulde machtigingsformulier bij de eerstvolgende les mee naar de studio en levert dit in bij een van onze docenten. Ondertussen kun je gewoon lekker blijven dansen bij ons. De rest regelen wij!