Inschrijven

Je wilt je (of je kind) inschrijven bij ons?

Wat leuk! Het inschrijven wordt gedaan via een inschrijfformulier. Het inschrijven wordt gedaan door het inschrijfformulier uit te printen en ingevuld mee te nemen naar de les of het inschrijfformulier uit te printen, in te vullen, te scannen en vervolgens naar ons mailadres te sturen. Alle kosten, voorwaarden en kortingen van onze lessen zijn op het inschrijfformulier te vinden.

Belangrijk om te weten, is dat u twee keer in het jaar de mogelijkheid krijgt om het abonnement op te zeggen, namelijk: vóór de kerstvakantie of vóór 1 juli. Eens in de twee jaar hebben wij een showjaar, waarbij we optreden in een theater. Wil je je abonnement opzeggen en is dit jaar een showjaar? Neem dan eerst contact op met Annemieke.

Voor het inschrijfformulier en/of prijzen (maar ook voorwaarden en kortingsregelingen) kunt u het volgende bestand downloaden:

Inschrijfformulier

Vragen?

Voor vragen over ons inschrijfformulier kun je gerust met ons contact opnemen! Dit kan door ons te bellen, te mailen of het onderstaande contactformulier in te vullen.