Inschrijven

Je wilt je (of je kind) inschrijven bij ons?

Wat leuk! Het inschrijven wordt gedaan via een inschrijfformulier. Het inschrijven kun je doen op drie manieren:

    1. Je vult het digitale inschrijfformulier in (onderaan deze pagina);
    2. Je print het inschrijfformulier en neemt deze ingevuld mee naar de les;
    3. Je print het inschrijfformulier, vult deze in, scannen en vervolgens naar ons mailadres te sturen (we verklappen alvast dat deze optie de meeste moeite kost, dus wij raden je aan om voor optie 1 of 2 te gaan. Net zo makkelijk!).

Alle kosten, voorwaarden en kortingen van onze lessen zijn op het inschrijfformulier  te vinden. Open het inschrijfformulier en alles staat erop!

Belangrijk om te weten, is dat u twee keer in het jaar de mogelijkheid krijgt om het abonnement op te zeggen, namelijk: vóór de kerstvakantie of vóór 1 juli. Eens in de twee jaar hebben wij een showjaar, waarbij we optreden in een theater. Wil je je abonnement opzeggen en is dit jaar een showjaar? Neem dan eerst contact op met Annemieke.

Voor het inschrijfformulier en/of prijzen (maar ook voorwaarden en kortingsregelingen) kunt u het volgende bestand downloaden:

Inschrijfformulier

Schrijf je vandaag in!

Om het inschrijven bij onze dansschool nóg makkelijker te maken, hebben wij ons inschrijfformulier nu digitaal gemaakt. Vul het formulier hieronder in met al je gegevens. Zo krijgen wij dit het snelste binnen (en het scheelt ook nog eens papier!).

Let op:
Wanneer je een team selecteert, kies minimaal één team (je kunt dus meerdere teams selecteren). Je kunt je alleen inschrijven voor een van onze selectieteams als je in dit team bent toegelaten door Annemieke of door de betrokken docent(e) van het team. Schrijf je je in voor Reflection Dance Company? Dan krijg je van ons een apart formulier.

Ik heb het inschrijfformulier ingevuld. En nu?
Wanneer je het inschrijfformulier hebt ingevuld, krijg je bij de eerstvolgende keer dat je bij ons in de studio bent een machtigingsformulier van ons. Via dit formulier kunnen wij jouw betalingsgegevens krijgen om zo de inschrijving helemaal compleet te maken. Als je het machtigingsformulier van ons krijgt, zullen wij je verdere uitleg geven over het invullen van het formulier zelf. Je kunt het formulier direct invullen of je neemt het mee naar huis, vult het formulier thuis in en je neemt het ingevulde machtigingsformulier bij de eerstvolgende les mee naar de studio en levert dit in bij een van onze docenten. Ondertussen kun je gewoon lekker blijven dansen bij ons. De rest regelen wij!