Inschrijven

Je wilt je (of je kind) inschrijven bij ons?

Wat leuk! Het inschrijven wordt gedaan via een inschrijfformulier. Het inschrijven wordt gedaan door het inschrijfformulier uit te printen en ingevuld mee te nemen naar de les of het inschrijfformulier uit te printen, in te vullen, te scannen en vervolgens naar ons mailadres te sturen. Alle kosten, voorwaarden en kortingen van onze lessen zijn op het inschrijfformulier te vinden.

Belangrijk om te weten, is dat u twee keer in het jaar de mogelijkheid krijgt om het abonnement op te zeggen, namelijk: vóór de kerstvakantie of vóór 1 juli. Eens in de twee jaar hebben wij een showjaar, waarbij we optreden in een theater. Wil je je abonnement opzeggen en is dit jaar een showjaar? Neem dan eerst contact op met Annemieke.

Voor het inschrijfformulier en/of prijzen (maar ook voorwaarden en kortingsregelingen) kunt u het volgende bestand downloaden:

Inschrijfformulier

Schrijf je vandaag in!

Om het inschrijven bij onze dansschool nóg makkelijker te maken, hebben wij ons inschrijfformulier nu digitaal gemaakt. Vul het formulier hieronder in met al je gegevens. Zo krijgen wij dit het snelste binnen (en het scheelt ook nog eens papier!).

Let op:
Wanneer je een team selecteert, kies minimaal één team (je kunt dus meerdere teams selecteren). Je kunt je alleen inschrijven voor een van onze selectieteams als je in dit team bent toegelaten door Annemieke of door de betrokken docent(e) van het team. Schrijf je je in voor Reflection Dance Company? Dan krijg je van ons een apart formulier.