Skip to main content

Ons team

Het team

Dans en Theaterstudio is opgericht in 2001 en we zijn trots en dankbaar dat we al 20 jaar in Ermelo een stabiele plek zijn voor mensen uit de regio!  In de studio werken betrokken en professioneel HBO/MBO opgeleide docenten. Goede technische lessen geven is belangrijk maar in deze school vinden we persoonlijke aandacht en een goede sfeer enorm belangrijk.
De studio is ook een leerbedrijf voor docenten in opleiding.

Door het hele team wordt goed opgelet wat voor muziek er wordt gedraaid. Grove en beledigende teksten zult u bij ons niet tegen komen.

Lucienne Verdoorn

Eigenaresse

Als klein meisje kwam ik voor het eerst in aanmerking met dans. Mijn eerste les was in deze school! Ik was meteen verkocht en besloot later dat ik van dans mijn beroep wilde maken. Ik ging naar de dansacademie in Tilburg, 'Fontys Hogeschool voor de Kunsten' en heb daar heel veel op het podium mogen staan. Toch lag mijn hart bij het lesgeven en dus ben ik als docent weer bij Dans en Theaterstudio teruggekomen. Ik vind het heel belangrijk dat je je in de les gezien voelt en dat we als dansschool naar elkaar omkijken. Daarnaast wil ik je uitdagen op jouw eigen niveau zodat je je kan blijven ontwikkelen in de school. Sinds 1 juli 2023 heb ik een nieuwe stap genomen en ben ik eigenaresse van deze school. Ik ben heel dankbaar dat ik iedere dag met heel veel liefde voor mijn vak naar mijn werk ga. Mijn passie over mag dragen en daar iedere dag mee bezig mag zijn.

Annemieke Bais-Langhenkel

Oprichter en Docent Theater en Dans

Ik ben Annemieke Bais- Langhenkel en gepassioneerd docent Dans en Theatervakken. Na 22 jaar heb ik het eigenaarschap van dit mooie bedrijf overgedragen aan Lucienne Verdoorn. Inmiddels 33 jaar docent met een grote liefde voor mensen. Ik hou van de technische kant van dans maar dan gecombineerd met de eigenheid van de leerlingen. Genieten, jezelf zijn, loslaten en opladen is wat een dansles succesvol maakt. Ieder op zijn eigen niveau. Dankbaar dat we in de studio een hoop aanbod hebben zodat iedereen een plekje kan vinden en dankbaar dat ik daar nog als docent bij betrokken ben. Ik geef momenteel wat meer acteren en heb me door de jaren heen als toneeldocent en regisseur flink ontwikkeld. Dus je komt me nog tegen in allerlei lessen! Inmiddels ben ik zo’n 8 jaar ook Psychosociaal therapeut en maak ik onder de vlag van Stichting Beyond Words Productions voorstellingen waar podiumkunst en maatschappelijke/hulpverlenende thema’s worden gecombineerd.

www.beyondwordsproductions.nl

Gabriëlle Noordmans

Gabriëlle Noordmans

Docente Muziek en Theater

Ik ben Gabriëlle Noordmans. Naast muziekdocent in het voortgezet onderwijs, ben ik uitvoerend musicus en zangcoach. Kinderen en tieners hebben mijn hart omdat ze zo heerlijk eerlijk kunnen zijn. Het is mooi om te zien hoe zij met enorm veel plezier en energie ergens voor kunnen gaan. Ik hoop in mijn lessen een veilige sfeer te kunnen creëren waarin iedereen tot zijn/haar recht komt, mag genieten van het zingen zonder belemmering. En dat als ze het toch een beetje spannend vinden of onzeker zijn, ze toch die drempel over durven gaan. Naast zangtechniek, werk ik ook aan podiumpresentatie, tekstbeleving. Zingen is iets persoonlijks en heeft iets kwetsbaars. Het mooiste hiervan vind ik als er tijdens het uitvoeren dit én het pure, het eerlijke, door tekstbeleving, passie en gevoel overgebracht kan worden op de luisteraar. Dat het verrast…“raakt”!

Sterre Kooistra

Trainee Dansopleiding

Toen Annemieke mij vroeg of ik het trainee traject wilde doen, hoefde ik niet lang na te denken. Ja! Toneel is altijd al een passie van mij geweest. Ik ben als klein meisje begonnen met de musical lessen van annemieke en doe nog steeds met veel plezier haar acteer lessen mee. Het is een leuke gezellige en veilige omgeving en ik ga met veel plezier dit traject beginnen.

Mirte Bannink

Trainee Dansopleiding

Ik ben Mirte Bannink en ik ben bijna 18 jaar oud. Op mijn vijfde startte ik met klassiek ballet en sinds drie jaar doe ik ook modern/jazz. Afgelopen jaar assisteerde ik bij Jump, waar ik een super leuke tijd heb gehad en waar ik de meiden enorm heb zien groeien in hun techniek en expressie. Dansles geven is altijd al een droom van mij geweest. Mijn moeder gaf ook dansles, waarbij ik soms hielp, en sinds toen wist ik dat ik dat later ook wou doen. Daarom vind ik het super gaaf dat ik deze mogelijkheid heb gekregen van Annemieke en Lucienne! Ook kan ik dit traject mooi combineren met mijn CALO (sport) opleiding, waar ik in september ga starten. Het leuke aan de dansschool vind ik dat het echt voelt als een grote familie met veel gezelligheid maar ook hele gave lessen. Ik voel me er erg thuis. Ook vind ik het leuk dat er veel diversiteit is, waardoor iedereen iets kan doen wat bij diegene past. Ik heb heel veel zin in dit traject!

Juliët Visser

Trainee Dansopleiding

Mijn naam is Juliët Visser ik ben 20 jaar en ik geef dit seizoen met Annemieke samen de toneellessen aan de theaterklassen in Ermelo. Ik zit nu al bijna 9 jaar bij Annemieke op de acteerles op maandag waardoor mijn liefde voor dit vak is begonnen. Daarnaast heb ik de opleiding Sport&Bewegen afgerond. Ik doe nu een musical opleiding en dat sluit heel mooi aan bij het werk in de dansstudio. Ik word goed begeleid door Annemieke en Lucienne zolang ik nog studeer. Ik volg zelf ook dansles in de studio. Ik wil graag mijn liefde en kennis voor musical en voor theater overbrengen naar anderen. Het is belangrijk voor me dat ze een plek hebben waar ze 100% zichzelf kunnen zijn en daardoor zichzelf durven te uiten.