Skip to main content

Ons team

Het team

Dans en Theaterstudio is opgericht in 2001 en we zijn trots en dankbaar dat we al 20 jaar in Ermelo een stabiele plek zijn voor mensen uit de regio! Maar we zitten vanaf 1 september 2022 ook in Harderwijk http://deroefharderwijk.nl. In de studio werken betrokken en professioneel HBO/MBO opgeleide docenten. Goede technische lessen geven is belangrijk maar in deze school vinden we persoonlijke aandacht en een goede sfeer enorm belangrijk.
De studio is ook een leerbedrijf voor docenten in opleiding.

Door het hele team wordt goed opgelet wat voor muziek er wordt gedraaid. Grove en beledigende teksten zult u bij ons niet tegen komen.

Annemieke Bais-Langhenkel

Eigenaresse/Docente Dans en Theater

Ik ben Annemieke Bais- Langhenkel en gepassioneerd docent Dans en Theatervakken. Inmiddels 32 jaar docent met een grote liefde voor mensen. Ik hou van de technische kant van dans maar dan gecombineerd met de eigenheid van de leerlingen. Genieten, jezelf zijn, loslaten en opladen is wat een dansles succesvol maakt. Ieder op zijn eigen niveau. Dankbaar dat we in de studio een hoop aanbod hebben zodat iedereen een plekje kan vinden. Ik geef graag dans maar heb me als toneeldocent en regisseur ook flink ontwikkeld. Dus je komt me tegen in allerlei lessen! Inmiddels ben ik ook Psychosociaal therapeut wat de combi nog leuker maakt. Voorstellingen maken met een maatschappelijk thema heeft mijn hart! Zie ook Beyond Words Productions.

Lucienne Kraan

Docente Dans en Eigenaresse sinds 01/07/2022

Hi! Mijn naam is Lucienne Kraan en ik ben 25 jaar oud. Na de middelbare school besloot ik dat ik van dansen mijn werk wilde maken. Ik studeerde twee jaar Docent Dans op ArtEZ in Arnhem en heb daarna mijn diploma gehaald als uitvoerend danseres op de dansacademie Fontys in Tilburg. Ik heb zelf veel op het podium gestaan en wil graag mijn passie voor dans delen met mijn leerlingen. Ik ben een energieke docent die haar leerlingen graag het beste uit zichzelf laat halen. In mijn lessen focus ik op muzikaliteit, verplaatsen en loslaten. Bovendien hoop ik dat de leerlingen zullen ervaren hoe goed het voelt om te dansen!

Sarah Döker

Docente Dans

Ik ben Sarah, een vrolijk, gedreven en enthousiaste docent dans. Dans beweegt mij, het geeft mij kracht, zelfvertrouwen, plezier en verbondenheid met anderen. Het is mijn doel mijn eigen liefde voor de dans verder geven aan mijn leerlingen.
Onder het motto “let’s move to move something”, wil ik mijn leerlingen enthousiasmeren om zichzelf en anderen, niet alleen van buiten, maar ook van binnen te laten bewegen. Daar wil ik ze graag een goed voorbeeld in geven en ze begeleiden om zich te ontwikkelen door middel van dans en beweging. Naast mijn werk als docent dans ben ik bezig met een studie fysiotherapie, waarmee ik mijn inzicht in beweging wil vergroten, en dit combineren met dans.

Gabriëlle Noordmans

Gabriëlle Noordmans

Docente Muziek en Theater

Ik ben Gabriëlle Noordmans. Naast muziekdocent in het voortgezet onderwijs, ben ik uitvoerend musicus en zangcoach. Kinderen en tieners hebben mijn hart omdat ze zo heerlijk eerlijk kunnen zijn. Het is mooi om te zien hoe zij met enorm veel plezier en energie ergens voor kunnen gaan. Ik hoop in mijn lessen een veilige sfeer te kunnen creëren waarin iedereen tot zijn/haar recht komt, mag genieten van het zingen zonder belemmering. En dat als ze het toch een beetje spannend vinden of onzeker zijn, ze toch die drempel over durven gaan. Naast zangtechniek, werk ik ook aan podiumpresentatie, tekstbeleving. Zingen is iets persoonlijks en heeft iets kwetsbaars. Het mooiste hiervan vind ik als er tijdens het uitvoeren dit én het pure, het eerlijke, door tekstbeleving, passie en gevoel overgebracht kan worden op de luisteraar. Dat het verrast…“raakt”!

Sterre Kooistra

Trainee Dansopleiding

Toen Annemieke mij vroeg of ik het trainee traject wilde doen, hoefde ik niet lang na te denken. Ja! Toneel is altijd al een passie van mij geweest. Ik ben als klein meisje begonnen met de musical lessen van annemieke en doe nog steeds met veel plezier haar acteer lessen mee. Het is een leuke gezellige en veilige omgeving en ik ga met veel plezier dit traject beginnen.

Mirte Bannink

Trainee Dansopleiding

Ik ben Mirte Bannink en ik ben bijna 18 jaar oud. Op mijn vijfde startte ik met klassiek ballet en sinds drie jaar doe ik ook modern/jazz. Afgelopen jaar assisteerde ik bij Jump, waar ik een super leuke tijd heb gehad en waar ik de meiden enorm heb zien groeien in hun techniek en expressie. Dansles geven is altijd al een droom van mij geweest. Mijn moeder gaf ook dansles, waarbij ik soms hielp, en sinds toen wist ik dat ik dat later ook wou doen. Daarom vind ik het super gaaf dat ik deze mogelijkheid heb gekregen van Annemieke en Lucienne! Ook kan ik dit traject mooi combineren met mijn CALO (sport) opleiding, waar ik in september ga starten. Het leuke aan de dansschool vind ik dat het echt voelt als een grote familie met veel gezelligheid maar ook hele gave lessen. Ik voel me er erg thuis. Ook vind ik het leuk dat er veel diversiteit is, waardoor iedereen iets kan doen wat bij diegene past. Ik heb heel veel zin in dit traject!

Juliët Visser

Trainee Dansopleiding

Mijn naam is Juliët Visser ik ben 20 jaar en ik geef dit seizoen met Annemieke samen de toneellessen aan de theaterklassen in Ermelo. Ik zit nu al bijna 9 jaar bij Annemieke op de acteerles op maandag waardoor mijn liefde voor dit vak is begonnen. Daarnaast heb ik de opleiding Sport&Bewegen afgerond. Ik doe nu een musical opleiding en dat sluit heel mooi aan bij het werk in de dansstudio. Ik word goed begeleid door Annemieke en Lucienne zolang ik nog studeer. Ik volg zelf ook dansles in de studio. Ik wil graag mijn liefde en kennis voor musical en voor theater overbrengen naar anderen. Het is belangrijk voor me dat ze een plek hebben waar ze 100% zichzelf kunnen zijn en daardoor zichzelf durven te uiten.