Nieuws & Agenda

Lees hieronder onze vorige nieuwsbrieven:

Lees de februari 2020 nieuwsbrief

23 oktober kun je een bijzondere voorstelling zien in Veluvine theater Nunspeet. De voorstelling ” Vliegen met gebroken vleugels” gaat over burn out. Zie de flyer voor alle info en de link voor de kaarten.

https://www.veluvinenunspeet.nl/agenda/126/Vliegen_met_Gebroken_Vleugels/Beyond_Words_Productions

We zijn weer goed opgestart en genieten van het zien van elkaar, de nieuwe mensen die we ontmoeten en de lessen. We hopen  dat we een volwaardig studio jaar kunnen draaien zonder online of buitenlessen. We zijn volop met de shows bezig.

13 november Theaterstuk voort gezet onderwijs in Harderwijk

18 December Winter jubileum show Bouw en Infra park Harderwijk

Nieuw HIPHOP en PEUTERDANS

We starten in september met Peuterdans op het rooster ( 2-4 jaar). Deze les wordt gegeven op maandag van 16.00 – 16.45 uur. Opgeven kan via de site/email, we starten bij voldoende aanmeldingen dus check eerste even of de les nu daadwerkelijk gegeven wordt.

We geven weer hiphop! De donderdag van 19.30 – 20.30 uur is gereserveerd voor tieners en jongvolwassenen die graag een toffe urban les willen. Aanmelden voor de proefles kan via de site. Jongens en mannen van harte welkom.

Summerschool

We trainen altijd in met de selecties. Zo ook deze zomer. Dit keer op 26 juni. Meer info in de groepen die daarvoor in aanmerking komen.

20 jarig bestaan!

op 18 december vieren we dat we 20 jaar bestaan! In 2001 is de studio opgericht. Het voelt nog helemaal niet lang geleden dat we ons 15 jarig bestaan vierden maar die hebben we een jaar later gevierd( 16 jaar) dus vandaar dat dat nog maar 4 jaar terug is. Nu doen we op de valreep in 2021 ons 20 jarig bestaan vieren met een wintershow in Harderwijk.

Omdat door corona zoveel shows zijn afgezegd doen wel volgend jaar ook een eindshow in juni!

OPEN LESWEEK

30 augustus start ons nieuwe seizoen. Die week is gelijk OPEN LESWEEK en dan zijn nieuwe leerlingen welkom! Vul via de site het PROEFLES formulier in dan weten we dat je komt en kunnen we je goed helpen de juiste les te kiezen. De proefles is gratis.

Zomerstop

De studio is deze zomer dicht van 1 juli tot en met eind augustus. Alle nieuwe lessen starten 30 augustus. Het nieuwe rooster staat al op deze site.

Corona jaar

Dit was een pittig jaar waar we heel creatief moesten zijn om elkaar wekelijks te kunnen blijven ontmoeten, zij het online! Maar we hebben het doorstaan en geen les overgeslagen. Dankbaar voor iedereens volharding en steun, niet alleen de leerlingen maar zeker ook het team.  Nu dansen we al een paar weken weer binnen en daar genieten we van.
WK Polen

Het was een fantastische reis naar het WK in Polen waar we met meer dan 34 landen en 2500 dansers van de hele wereld mochten dansen. We waren fulltime op de locatie waar we en sliepen en aten en ook trainden en danste. De landen die geïnvesteerd hadden in professionele dansers waren te sterk voor ons, dus geen prijzen dit keer, maar wat een voorrecht om hier tussen te staan! Dankbare trainster en als groep hebben we een goede tijd gehad.

We zijn begonnen en hebben een fijne Open Lesweek gehad. Jij bent het hele jaar welkom voor een proefles. Neem eerst contact op met Annemieke voor beschikbaarheid.

De showbijdrage van 10 euro per les die je volgt is bedoeld voor kostuums voor de show. Deze bijdrage wordt alleen in een showjaar geïncasseerd en dat was dit jaar in februari.

Flink wat goud gewonnen in april en mei op de Dutch Open en het NK, door dit goud plaatste we ons voor de 6e keer voor het buitenland: 1-4 december gaan we met Reflection Dance Company naar Polen naar het WK.

Volg Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes! En krijg je de nieuwsbrief niet? Mail naar martijn@dansentheaterstudio.nl om je in te schrijven.

De twee voorstellingen op 5 april van onze theaterafdeling waren een groot succes. De leerlingen stonden op het podium in de Open Hof in Harderwijk, een gezellige zaal waar ze vrienden, familie en andere belangstellenden konden laten zien waar ze de afgelopen tijd zo hard aan hebben gewerkt. De musicalklas beet het spits af met hun musical Pietje Bell. Er werd uit volle overtuiging gespeeld, gezonden en gedanst. In de pauze kon het publiek genieten van een kop soep. In de avond was het de beurt aan de acteerklas. In het stuk What if hebben ze met hun acteerspel een grote zaal publiek een mooie avond bezorgd. Na afloop was er tijd om samen met het publiek en een hapje en een drankje na te genieten van de voorstelling.

Musical Pietje Bell, Harderwijk (70)

Op 6 april stond de selectieafdeling in alle vroegte klaar bij de dansstudio om met de bus te vertrekken naar de Dutch Grand Prix in Castricum. Dansers uit Jump, Release, Move, Improve, Focus, JDC en RDC waren klaar om hun choreografieën te laten zien aan de jury. Ook werd de dansschool vertegenwoordigd door een duo met Nathalie Bais en Angelique Ly. Het was lange maar hele gezellige dag waarbij de dansers uit verschillende groepen elkaar flink hebben aangemoedigd. Het resultaat was geweldig, in de negen categorieën waarin de dansschool meedeed, wonnen we zesmaal goud en driemaal zilver! Moe maar zeer voldaan stapten we aan het eind van de dag weer in de bus naar Ermelo.

De show van 30 juni 2018 was een groot succes. De formule met eten en dessert in 2 pauzes was geslaagd. Mensen werden vermaakt door de Theaterklassen met zang en toneel en live muziek. Op het podium wisselde ontroerende dansen zich af met humoristische stukken of dansen met een sterk maatschappelijk thema.De opening van de show met vele theateraspecten werd door de moeder van Annemieke op de accordeon begeleid. Hoog niveau moderne dans was te zien in het tweede blok. Vijf selecties danste non stop 50 minuten vol terwijl alle andere leerlingen bij op het balkon gingen zitten in de zaal waar nog eens 930 man zat! De show die The Big Picture heette was een viering van het 15 jarig jubileum van de studio. The Big Picture ging over het geheel waar de studio voor staat. Leerlingen hadden dat in woorden samengevat en dat was een gouden draad van de show.

De vader van Annemieke hield een ontroerend nawoord. De leerlingen en het team verraste haar ook nog eens met een prachtig kunstwerk. Al met al was dit een prachtige onvergetelijke show!

23 en 24 maart 2018 stonden 8 danseresjes van Jump en de dansers van Reflection Dance Company in de koepel van het Dolfinarium tijdens Victory. Een mooie Paasvoorstelling met o.a. Pearl Jozefzoon en Ralph van Maanen. Nathalie en ik deden de choreografie. Erg genoten en grote opkomst! Ruim 1500 mensen per avond.

Op 16 december 2018 hebben we een toffe dansdag gehouden in de studio voor de straatkinderen in Brazilië! 550 euro werd er bij elkaar gedanst. De projectleiders van Lamalma waren aanwezig om het geld in ontvangst te nemen. Dansers en ouders enorm bedankt! Zie voor foto’s www.facebook.com/Dansentheaterstudioannemiekebais

WELKOM OM EEN GRATIS PROEFLES TE VOLGEN IN EEN DANS OF THEATERLES.

Omdat het seizoen al loopt is het prettig dat u eerst even contact opneemt of er plek is. Dan weet u of u of uw kind na de proefles ook daadwerkelijk kan blijven. Mail of bel gerust!

Ik wil me aanmelden voor een proefles!

Om je aan te melden voor een proefles, kun je het onderstaande contactformulier invullen. Zet als onderwerp “Proefles – [naam groep]”. Zo kunnen wij snel zien dat het om een aanmelding  van een proefles gaat en dus zo sneller op jou terug komen.