Nieuws & Agenda

In de meivakantie en rondom Hemelvaart zijn er extra lessen en workshops.

Bekijk het rooster voor de extra lessen en workshops.

Vanaf 6 april zullen we een volledig buitenrooster draaien. Het rooster komt hier bij Nieuws te staan. Alleen bij slecht weer gaat de les online door. Alle leerlingen krijgen het rooster in de app en via de mail. Nieuwe leerlingen welkom om mee te doen, meld je aan via het proefles formulier en kom lekker mee dansen of toneelspelen.

Bekijk hier het rooster vanaf 6 april.

Nieuwe seizoen 2020-2021

Start van alle lessen zijn vanaf 7 september. De basisscholen zijn dan net weer een week bezig en iedereen heeft hopelijk zijn ritme weer gevonden. We hebben dan direct een open lesweek zodat nieuwe leerlingen kunnen proefdraaien. Meld je aan voor een proefles of mail naar info@dansentheaterstudio.nl.

Lees alles hierover en meer in onze nieuwste nieuwsbrief! Klik hier.

Lees hieronder onze vorige nieuwsbrieven:

Lees de augustus 2019 nieuwsbrief

Lees de oktober 2019 nieuwsbrief

Lees de december 2019 nieuwsbrief

Lees de februari 2020 nieuwsbrief

Onze zomerstop gaat 17 juli in. We hebben langer doorgedanst dit jaar om de tijd met Zoomlessen te compenseren en zo langer in verbinding te staan met onze dansers en spelers. Nu nemen we allen even welverdiende rust en zien we elkaar weer eind augustus of begin september. ( zie verderop)

Gastdocent Anne Suurendonk gaf op zaterdag 11 juli les aan de Company. Anne geeft onder andere les op de Dansacademie in Amsterdam. Ze is een docent die vaker als gastdocent lesgeeft in de stijl Urban Contemporary bij het RDC.

11 juli hadden we als RDC Company een mentor les voor de Junior Dance Company en de Little Dance Company. Fijn te zien hoe kennis van de oudere dansers wordt doorgegeven aan de kinderen en tieners.

NIEUWS OVER DANSEN IN CORONATIJD

1 juli: WE ZIJN WEER BINNEN AAN HET DANSEN! Ineens was het zover! Na maanden zoom lessen en buitenlessen dansen we vanaf nu weer binnen! Fijn en raar en tof en wennen, alle emoties passeren de revue. We hebben als school ervoor gekozen langer open te blijven in plaats van 1 juli dicht te gaan. In totaal hebben we 5 1/2 week extra live lessen aangeboden ( meivakantie en langer open). We zijn blij dat er zo enthousiast gebruik van wordt gemaakt.

17 juli sluiten we en dan nemen we allen even welverdiende rust van deze periode. We starten 31 augustus met een intrainweek voor de selecties. De groepen die daarvoor in aanmerking komen krijgen in de apps bericht. Deze lessen zijn gratis en service van de zaak! 7 september, als de basisscholen een week draaien starten we met alle lessen. Opgeven voor lessen kan de hele zomer door. Meld je aan via de site. Het nieuwe rooster staat online!

Iedereen bedankt voor jullie trouw en steun de afgelopen tijd. Samen zijn we staande gebleven!

Update 18 mei 2020

We geven voor alle leeftijden buiten les. Het rooster en de regels kan je hier vinden.

Klik hier om het rooster te bekijken.

In augustus nemen we allen even een vakantie stop. Daarom willen we onze lessen die we extra willen geven afronden in juli. We zullen alle groepen goed informeren daarover!

De show is met de huidige informatie die we hebben verplaatst naar 12 en 13 december in het Veluvine theater.

WK Polen

Het was een fantastische reis naar het WK in Polen waar we met meer dan 34 landen en 2500 dansers van de hele wereld mochten dansen. We waren fulltime op de locatie waar we en sliepen en aten en ook trainden en danste. De landen die geïnvesteerd hadden in professionele dansers waren te sterk voor ons, dus geen prijzen dit keer, maar wat een voorrecht om hier tussen te staan! Dankbare trainster en als groep hebben we een goede tijd gehad.

We zijn begonnen en hebben een fijne Open Lesweek gehad. Jij bent het hele jaar welkom voor een proefles. Neem eerst contact op met Annemieke voor beschikbaarheid.

De showbijdrage van 10 euro per les die je volgt is bedoeld voor kostuums voor de show. Deze bijdrage wordt alleen in een showjaar geïncasseerd en dat was dit jaar in februari.

Flink wat goud gewonnen in april en mei op de Dutch Open en het NK, door dit goud plaatste we ons voor de 6e keer voor het buitenland: 1-4 december gaan we met Reflection Dance Company naar Polen naar het WK.

Volg Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes! En krijg je de nieuwsbrief niet? Mail naar martijn@dansentheaterstudio.nl om je in te schrijven.

De twee voorstellingen op 5 april van onze theaterafdeling waren een groot succes. De leerlingen stonden op het podium in de Open Hof in Harderwijk, een gezellige zaal waar ze vrienden, familie en andere belangstellenden konden laten zien waar ze de afgelopen tijd zo hard aan hebben gewerkt. De musicalklas beet het spits af met hun musical Pietje Bell. Er werd uit volle overtuiging gespeeld, gezonden en gedanst. In de pauze kon het publiek genieten van een kop soep. In de avond was het de beurt aan de acteerklas. In het stuk What if hebben ze met hun acteerspel een grote zaal publiek een mooie avond bezorgd. Na afloop was er tijd om samen met het publiek en een hapje en een drankje na te genieten van de voorstelling.

Musical Pietje Bell, Harderwijk (70)

Op 6 april stond de selectieafdeling in alle vroegte klaar bij de dansstudio om met de bus te vertrekken naar de Dutch Grand Prix in Castricum. Dansers uit Jump, Release, Move, Improve, Focus, JDC en RDC waren klaar om hun choreografieën te laten zien aan de jury. Ook werd de dansschool vertegenwoordigd door een duo met Nathalie Bais en Angelique Ly. Het was lange maar hele gezellige dag waarbij de dansers uit verschillende groepen elkaar flink hebben aangemoedigd. Het resultaat was geweldig, in de negen categorieën waarin de dansschool meedeed, wonnen we zesmaal goud en driemaal zilver! Moe maar zeer voldaan stapten we aan het eind van de dag weer in de bus naar Ermelo.

De show van 30 juni 2018 was een groot succes. De formule met eten en dessert in 2 pauzes was geslaagd. Mensen werden vermaakt door de Theaterklassen met zang en toneel en live muziek. Op het podium wisselde ontroerende dansen zich af met humoristische stukken of dansen met een sterk maatschappelijk thema.De opening van de show met vele theateraspecten werd door de moeder van Annemieke op de accordeon begeleid. Hoog niveau moderne dans was te zien in het tweede blok. Vijf selecties danste non stop 50 minuten vol terwijl alle andere leerlingen bij op het balkon gingen zitten in de zaal waar nog eens 930 man zat! De show die The Big Picture heette was een viering van het 15 jarig jubileum van de studio. The Big Picture ging over het geheel waar de studio voor staat. Leerlingen hadden dat in woorden samengevat en dat was een gouden draad van de show.

De vader van Annemieke hield een ontroerend nawoord. De leerlingen en het team verraste haar ook nog eens met een prachtig kunstwerk. Al met al was dit een prachtige onvergetelijke show!

23 en 24 maart 2018 stonden 8 danseresjes van Jump en de dansers van Reflection Dance Company in de koepel van het Dolfinarium tijdens Victory. Een mooie Paasvoorstelling met o.a. Pearl Jozefzoon en Ralph van Maanen. Nathalie en ik deden de choreografie. Erg genoten en grote opkomst! Ruim 1500 mensen per avond.

Op 16 december 2018 hebben we een toffe dansdag gehouden in de studio voor de straatkinderen in Brazilië! 550 euro werd er bij elkaar gedanst. De projectleiders van Lamalma waren aanwezig om het geld in ontvangst te nemen. Dansers en ouders enorm bedankt! Zie voor foto’s www.facebook.com/Dansentheaterstudioannemiekebais

WELKOM OM EEN GRATIS PROEFLES TE VOLGEN IN EEN DANS OF THEATERLES.

Omdat het seizoen al loopt is het prettig dat u eerst even contact opneemt of er plek is. Dan weet u of u of uw kind na de proefles ook daadwerkelijk kan blijven. Mail of bel gerust!

Ik wil me aanmelden voor een proefles!

Om je aan te melden voor een proefles, kun je het onderstaande contactformulier invullen. Zet als onderwerp “Proefles – [naam groep]”. Zo kunnen wij snel zien dat het om een aanmelding  van een proefles gaat en dus zo sneller op jou terug komen.