Nieuws & Agenda

Agenda

Vakantie en feestdagen 2019-2020

Nieuws

 

NIEUWS OVER HET CORONA VIRUS

Laatste update: 1 april 2020

Het kabinet heeft besloten dat de maatregelen van kracht blijven tot en met 28 april. We snappen het helemaal en betreuren uiteraard dat we elkaar niet live zien. Maar wij gaan vol goede moed door met het aanbieden van online lessen voor al onze leden. Leerlingen krijgen via de app lesstof of een link voor live les vanuit onze kamers. We dansen gewoon door! Dankbaar hoe we met elkaar verbonden zijn in deze machteloze tijd.

13 maart 2020

Helaas kunnen we er niet onderuit om de studio per direct te sluiten wegens de snelle verspreiding van het corona virus. Meerdere sportbonden waaronder de NOC NSF adviseren met klem alle trainingen af te lasten. Ik kan niet anders dan tot 31 maart alle lessen te schrappen. Leerlingen zijn geappt en er is een mail verstuurd in het weekend van 13 maart. Ik hou jullie op de hoogte wanneer we weer open kunnen. Ik hoop dat we elkaar gauw weer kunnen zien in de lessen!

  • Het was een fantastische reis naar het WK in Polen waar we met meer dan 34 landen en 2500 dansers van de hele wereld mochten dansen. We waren fulltime op de locatie waar we en sliepen en aten en ook trainden en danste. De landen die geïnvesteerd hadden in professionele dansers waren te sterk voor ons, dus geen prijzen dit keer, maar wat een voorrecht om hier tussen te staan! Dankbare trainster en als groep hebben we een goede tijd gehad.
  •  We zijn begonnen en hebben een fijne Open Lesweek gehad. Jij bent het hele jaar welkom voor een proefles. Neem eerst contact op met Annemieke voor beschikbaarheid.
  • De showbijdrage van 10 euro per les die je volgt is bedoeld voor kostuums voor de show. Deze bijdrage wordt alleen in een showjaar geïncasseerd en dat was dit jaar in februari. De shows zijn op 12 en 13 juni in het Veluvine Theater te Nunspeet.

– Flink wat goud gewonnen in april en mei op de Dutch Open en het NK, door dit goud plaatste we ons voor de 6e keer voor het buitenland: 1-4 december gaan we met Reflection Dance Company naar Polen naar het WK.

– Volg Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes! En krijg je de nieuwsbrief niet? Mail naar martijn@dansentheaterstudio.nl om je in te schrijven.


De twee voorstellingen op 5 april van onze theaterafdeling waren een groot succes. De leerlingen stonden op het podium in de Open Hof in Harderwijk, een gezellige zaal waar ze vrienden, familie en andere belangstellenden konden laten zien waar ze de afgelopen tijd zo hard aan hebben gewerkt. De musicalklas beet het spits af met hun musical Pietje Bell. Er werd uit volle overtuiging gespeeld, gezonden en gedanst. In de pauze kon het publiek genieten van een kop soep. In de avond was het de beurt aan de acteerklas. In het stuk What if hebben ze met hun acteerspel een grote zaal publiek een mooie avond bezorgd. Na afloop was er tijd om samen met het publiek en een hapje en een drankje na te genieten van de voorstelling.

Musical Pietje Bell, Harderwijk (70)


Op 6 april stond de selectieafdeling in alle vroegte klaar bij de dansstudio om met de bus te vertrekken naar de Dutch Grand Prix in Castricum. Dansers uit Jump, Release, Move, Improve, Focus, JDC en RDC waren klaar om hun choreografieën te laten zien aan de jury. Ook werd de dansschool vertegenwoordigd door een duo met Nathalie Bais en Angelique Ly. Het was lange maar hele gezellige dag waarbij de dansers uit verschillende groepen elkaar flink hebben aangemoedigd. Het resultaat was geweldig, in de negen categorieën waarin de dansschool meedeed, wonnen we zesmaal goud en driemaal zilver! Moe maar zeer voldaan stapten we aan het eind van de dag weer in de bus naar Ermelo.


De show van 30 juni 2018 was een groot succes. De formule met eten en dessert in 2 pauzes was geslaagd. Mensen werden vermaakt door de Theaterklassen met zang en toneel en live muziek. Op het podium wisselde ontroerende dansen zich af met humoristische stukken of dansen met een sterk maatschappelijk thema.De opening van de show met vele theateraspecten werd door de moeder van Annemieke op de accordeon begeleid. Hoog niveau moderne dans was te zien in het tweede blok. Vijf selecties danste non stop 50 minuten vol terwijl alle andere leerlingen bij op het balkon gingen zitten in de zaal waar nog eens 930 man zat! De show die The Big Picture heette was een viering van het 15 jarig jubileum van de studio. The Big Picture ging over het geheel waar de studio voor staat. Leerlingen hadden dat in woorden samengevat en dat was een gouden draad van de show.

De vader van Annemieke hield een ontroerend nawoord. De leerlingen en het team verraste haar ook nog eens met een prachtig kunstwerk. Al met al was dit een prachtige onvergetelijke show!

002-Close to yoU fotografie- 06302018 001-Close to yoU fotografie- 06302018

23 en 24 maart 2018 stonden 8 danseresjes van Jump en de dansers van Reflection Dance Company in de koepel van het Dolfinarium tijdens Victory. Een mooie Paasvoorstelling met o.a. Pearl Jozefzoon en Ralph van Maanen. Nathalie en ik deden de choreografie. Erg genoten en grote opkomst! Ruim 1500 mensen per avond.

Op 16 december 2018 hebben we een toffe dansdag gehouden in de studio voor de straatkinderen in Brazilië! 550 euro werd er bij elkaar gedanst. De projectleiders van Lamalma waren aanwezig om het geld in ontvangst te nemen. Dansers en ouders enorm bedankt! Zie voor foto’s www.facebook.com/Dansentheaterstudioannemiekebais

WELKOM OM EEN GRATIS PROEFLES TE VOLGEN IN EEN DANS OF THEATERLES.

Omdat het seizoen al loopt is het prettig dat u eerst even contact opneemt of er plek is. Dan weet u of u of uw kind na de proefles ook daadwerkelijk kan blijven. Mail of bel gerust!


Nieuwsbrieven:

Lees de augustus 2019 nieuwsbrief

Lees de oktober 2019 nieuwsbrief

Lees de december 2019 nieuwsbrief

Lees de februari 2020 nieuwsbrief