NIEUWS

  • We zijn begonnen en hebben een fijne Open Lesweek gehad! Jij bent altijd het hele jaar door welkom voor een proefles. Neem eerst contact op met Annemieke voor beschikbaarheid.
  • De showbijdrage van 10 euro per les die je volgt is bedoeld voor kostuums voor de show. Deze bijdrage wordt eenmalig per 2 jaar geïncasseerd in februari.

– Flink wat goud gewonnen in april en mei op de Dutch Open en het NK, door dit goud plaatste we ons voor de 6e keer voor het buitenland: 1-4 december gaan we met Reflection Dance Company naar Polen naar het WK.

– Volg Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes! En krijg je de nieuwsbrief niet? Mail naar martijn@dansentheaterstudio.nl om je in te schrijven.

– Vanaf woensdagmiddag 6 februari van 15.45 tot 16.30 uur is er weer kleuterdans in Ermelo! Voor alle kleuters tussen de 3,5 en 6 jaar oud. Na de zomer verhuizen de kleuters naar de donderdagmiddag.

Vakanties 2019 en 2020

Let op we gaan met de basisscholen mee, dat kan anders zijn dan het VO onderwijs!

Herfstvakantie: 21 tot en met 25 oktober 2019
Kerstvakantie: 23 december 2019 tot en met 3 januari 2020
Voorjaarsvakantie: 24 tot en met 28 februari 2020
Paasweekend: 10 tot en met 13 april 2020
Meivakantie: 25 april tot en met 8 mei 2020
Hemelvaartsdag: 21 en 22 mei 2020
Tweede Pinksterdag: 1 juni 2020
Zomervakantie: juli en augustus


De twee voorstellingen op 5 april van onze theaterafdeling waren een groot succes. De leerlingen stonden op het podium in de Open Hof in Harderwijk, een gezellige zaal waar ze vrienden, familie en andere belangstellenden konden laten zien waar ze de afgelopen tijd zo hard aan hebben gewerkt. De musicalklas beet het spits af met hun musical Pietje Bell. Er werd uit volle overtuiging gespeeld, gezonden en gedanst. In de pauze kon het publiek genieten van een kop soep. In de avond was het de beurt aan de acteerklas. In het stuk What if hebben ze met hun acteerspel een grote zaal publiek een mooie avond bezorgd. Na afloop was er tijd om samen met het publiek en een hapje en een drankje na te genieten van de voorstelling.

Musical Pietje Bell, Harderwijk (70)


Op 6 april stond de selectieafdeling in alle vroegte klaar bij de dansstudio om met de bus te vertrekken naar de Dutch Grand Prix in Castricum. Dansers uit Jump, Release, Move, Improve, Focus, JDC en RDC waren klaar om hun choreografieën te laten zien aan de jury. Ook werd de dansschool vertegenwoordigd door een duo met Nathalie Bais en Angelique Ly. Het was lange maar hele gezellige dag waarbij de dansers uit verschillende groepen elkaar flink hebben aangemoedigd. Het resultaat was geweldig, in de negen categorieën waarin de dansschool meedeed, wonnen we zesmaal goud en driemaal zilver! Moe maar zeer voldaan stapten we aan het eind van de dag weer in de bus naar Ermelo.


De show van 30 juni 2018 was een groot succes. De formule met eten en dessert in 2 pauzes was geslaagd. Mensen werden vermaakt door de Theaterklassen met zang en toneel en live muziek. Op het podium wisselde ontroerende dansen zich af met humoristische stukken of dansen met een sterk maatschappelijk thema.De opening van de show met vele theateraspecten werd door de moeder van Annemieke op de accordeon begeleid. Hoog niveau moderne dans was te zien in het tweede blok. Vijf selecties danste non stop 50 minuten vol terwijl alle andere leerlingen bij op het balkon gingen zitten in de zaal waar nog eens 930 man zat! De show die The Big Picture heette was een viering van het 15 jarig jubileum van de studio. The Big Picture ging over het geheel waar de studio voor staat. Leerlingen hadden dat in woorden samengevat en dat was een gouden draad van de show.

De vader van Annemieke hield een ontroerend nawoord. De leerlingen en het team verraste haar ook nog eens met een prachtig kunstwerk. Al met al was dit een prachtige onvergetelijke show!

002-Close to yoU fotografie- 06302018 001-Close to yoU fotografie- 06302018

23 en 24 maart 2018 stonden 8 danseresjes van Jump en de dansers van Reflection Dance Company in de koepel van het Dolfinarium tijdens Victory. Een mooie Paasvoorstelling met o.a. Pearl Jozefzoon en Ralph van Maanen. Nathalie en ik deden de choreografie. Erg genoten en grote opkomst! Ruim 1500 mensen per avond.

Op 16 december 2018 hebben we een toffe dansdag gehouden in de studio voor de straatkinderen in Brazilië! 550 euro werd er bij elkaar gedanst. De projectleiders van Lamalma waren aanwezig om het geld in ontvangst te nemen. Dansers en ouders enorm bedankt! Zie voor foto’s www.facebook.com/Dansentheaterstudioannemiekebais

WELKOM OM EEN GRATIS PROEFLES TE VOLGEN IN EEN DANS OF THEATERLES.

Omdat het seizoen al loopt is het prettig dat u eerst even contact opneemt of er plek is. Dan weet u of u of uw kind na de proefles ook daadwerkelijk kan blijven. Mail of bel gerust!


Nieuwsbrieven:

Lees de augustus 2019 nieuwsbrief

Lees de oktober 2019 nieuwsbrief


AGENDA

Schermafbeelding 2019-08-19 om 19.19.09