Skip to main content

Talentklas/Selectie

In onze studio’s bieden wij verschillende lessen aan voor meer ervaren dansers. In onze talentklassen/selectiegroepen wordt jij of jouw kind op hoger niveau getraind en meer uitgedaagd voor onze ervaren docenten. Op deze manier groeien onze leerlingen hard!

Let op: je kunt je niet zomaar aanmelden voor een proefles bij een selectiegroep. Voor het aanmelden bij onze selectiegroepen is het belangrijk dat je eerst contact met ons opneemt, waarin je uitlegt wat je danservaring is en waarom je bij onze selectiegroep wilt dansen. Het aanmelden kan heel simpel via dit contactformulier of zie ons contactformulier onderaan deze pagina.

Locatie Ermelo

Release
Maandag 17:15 - 18:30 uur
Jeugdselectie Modern/Jazz
Attitude
Maandag 19:30 - 20:45 uur
Talentklas 14-21 jaar
Jump
Dinsdag 16:15 - 17:30 uur
Talentklas 7-11 jaar
Slide
Dinsdag 17:30 - 18:45 uur
Talentklas 12-15 jaar
Focus 1
Dinsdag 18:45 - 20:30 uur
Selectie 14-18 jaar Gevorderd Modern/Jazz
Focus 2
Dinsdag 20:30 - 22:00 uur
Selectie 18+ Gevorderd Modern/Jazz
Move
Woensdag 18:30 - 20:00 uur
Tienerselectie Modern/Jazz
Dansanté
Donderdag 20:30 - 22:00 uur
Selectie 16+ Gevorderd Modern/Jazz
Klassiek Ballet
Vrijdag 18:15 - 19:15 uur
Medium les/soft points
Spitzen kwartier 1
Vrijdag 19:15 - 19:30 uur
Spitzen training

Informatie over aanmelden en inschrijven

Is je kind 6 jaar en wilt hij/zij graag op dansen?
Kinderen van 6 jaar kunnen zowel bij de kleuters als bij de 7-9 jaar. Dat doen we in overleg en kijken wat passend is bij het kind.

Voor Klassiek Kids is van te voren aanmelden dat je komt nodig i.v.m. beschikbaarheid en om te checken of de les doorgaat of niet. Bel of mail Annemieke daarvoor.

Waarom hebben sommige groepen een naam en anderen niet?
Alle Talentklassen en Selectiegroepen hebben een dansnaam. Modern/Jazz/Klassiek is een mixles waar deze drie stijlen centraal staan. Voor de choreografieën in deze lessen wordt naast Jazz en Modern ook Show/Musical/Urban beoefend. Oftewel: een breed aanbod om je goed te kunnen ontwikkelen.

Ik wil mij (of mijn kind) inschrijven.
Wat leuk! Het inschrijven wordt gedaan via een inschrijfformulier. Het inschrijven wordt gedaan door het inschrijfformulier uit te printen en ingevuld mee te nemen naar de les. Alle kosten, voorwaarden en kortingen van onze lessen zijn ook op het inschrijfformulier te vinden.

Belangrijk om te weten, is dat u twee keer in het jaar de mogelijkheid krijgt om het abonnement op te zeggen, namelijk: vóór de kerstvakantie of vóór 1 juli. Eens in de twee jaar hebben wij een showjaar, waarbij we optreden in een theater. Opzeggen is in een showjaar niet gewenst. Wil je je abonnement toch opzeggen? Neem dan eerst contact op met Annemieke.

Inschrijven

Ik wil me aanmelden voor een proefles!

Om je aan te melden voor één gratis proefles voor een selectiegroep, vragen wij je het onderstaande contactformulier in te vullen. Zet als onderwerp “Proefles – [naam selectiegroep]”. Benoem in je bericht hoeveel jaar danservaring je hebt en in welke stijlen. Op basis van deze informatie kijken wij welke groep het beste bij jou of jouw kind past! Heb je vragen? Stel deze gerust.