Show 2020

Datum: vrijdag 12 en zaterdag 13 juni 2020
Locatie: Veluvine Nunspeet

Dit dansseizoen mogen we weer afsluiten met een show in een theater! In juni 2020 geven wij twee shows in Veluvine in Nunspeet. De kleuters en recreatiemixles 6-9 dansen alleen op de zaterdag mee. De rest van de groepen dansen zowel op vrijdag als op zaterdag. De doorloop van de show is op vrijdag 12 juni in het theater voor alle groepen. Over deze dag volgt nog meer informatie.

Omdat dit seizoen een showjaar is, vragen wij een showbijdrage. Dit is 10 euro per les die je volgt. Het bedrag wordt geïncasseerd in februari 2020.

Wil je erbij zijn? Kaartjes kosten 15 euro per stuk en de kaartverkoop start in april/mei. Hierover volgt nog meer informatie.

Wil je op de hoogte blijven van alles? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en houd deze pagina plus al onze social mediakanalen in de gaten!

Word hulpouder!

Wil je hulpouder worden tijdens één van onze shows? Je kunt je hiervoor aanmelden in het onderstaande contactformulier. Vergeet niet als onderwerp “Hulpouder worden” te zetten! Zo kunnen wij gelijk zien waar je mail over gaat en kunnen we z.s.m. bij je terugkomen.