Skip to main content

Show 2020

Wijzigingen show door corona crisis

UPDATE augustus 2020

We hebben een aantal mogelijkheden gecreëerd om een voorstelling dit seizoen te kunnen geven. Tegelijkertijd beseffen we ook dat we totaal afhankelijk zijn van alle RIVM regels. We kunnen dus niets beloven maar gaan er alles aan doen dat we weer kunnen optreden. Is het december? Of wordt het 2021? We laten het jullie weten zou gauw er meer duidelijk is!

Helaas mogen we niet in grote groepen samenkomen. Daarom is de show van 12-13 juni verplaatst. We gaan een show geven alleen aankomende juni is helaas niet haalbaar. We houden jullie op de hoogte wat er mogelijk is. Voor nu is de show verplaatst naar 12 en 13 december. Maar mogelijk kan het nog eerder. Dat laten we jullie dan gelijk weten. Hou de dansen goed bij en blijf lekker met ons dansen, het feestje in het theater straks is des te groter na dit alles!

De kaartverkoop vervalt op geplande data. Hier komen nieuwe momenten voor als de showdagen definitief zijn.

 

Datum: vrijdag 12 en zaterdag 13 juni 2020
Locatie: Veluvine Nunspeet

Dit dansseizoen mogen we weer afsluiten met twee shows in het theater! Op 12 en 13 juni 2020 geven wij twee shows in Veluvine in Nunspeet. Twee avondshows die 19.30 uur beginnen. De kleuters en recreatie mixles 6-9 jaar dansen alleen op de zaterdag mee. De rest van de groepen dansen zowel op vrijdag als op zaterdagavond. De doorloop van de show is op vrijdagmiddag 12 juni in het theater voor alle groepen. Over deze dag volgt nog meer informatie. Een generale in de studio doen we op 3 juni. In de middag voor de kinderen en in de avond voor de tieners en volwassenen. Ook meer info over dat schema volgt op deze pagina.

Omdat dit seizoen een showjaar is, vragen wij een showbijdrage. Dit is 10 euro per les die je volgt. Het bedrag is geïncasseerd in februari 2020.

Wil je erbij zijn? Kaartjes kosten 18 euro per stuk inclusief pauzedrankje (dit is een nieuwe regel van het Veluvine om de pauze snel en effectief te laten verlopen). Iedereen krijgt dus een consumptiebon/strookje die aan het toegangskaartje vastzit en die je kunt inleveren aan de bar. De kaartverkoop is op 13 en 14 juni tussen 17-21.00 uur in de studio kantine. Er is alleen contante betaling mogelijk.

Wil je op de hoogte blijven van alles? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en houd deze pagina plus al onze social mediakanalen in de gaten!

Word hulpouder!

Wil je hulpouder worden tijdens één van onze shows? Je kunt je hiervoor aanmelden in het onderstaande contactformulier. Vergeet niet als onderwerp “Hulpouder worden” te zetten! Zo kunnen wij gelijk zien waar je mail over gaat en kunnen we z.s.m. bij je terugkomen.