Over de studio

Het team

In de studio werken betrokken en professioneel opgeleide docenten. Goede technische lessen geven is belangrijk maar in deze school vinden we persoonlijke aandacht en een goede sfeer enorm belangrijk.
De studio is ook een leerbedrijf voor docenten in opleiding.

Door het hele team wordt goed opgelet wat voor muziek er wordt gedraaid. Grove en beledigende teksten zult u bij ons niet tegen komen.

Annemieke Bais

Annemieke Bais-Langhenkel

Eigenaresse/Docente Dans en Theater

Ik ben Annemieke Bais- Langhenkel en gepassioneerd docent Dans en Theatervakken. Inmiddels 30 jaar docent met een grote liefde voor mensen. Ik hou van de technische kant van dans maar dan gecombineerd met de eigenheid van de leerlingen. Genieten, jezelf zijn, loslaten en opladen is wat een dansles succesvol maakt. Ieder op zijn eigen niveau. Dankbaar dat we in de studio een hoop aanbod hebben zodat iedereen een plekje kan vinden. Inmiddels ben ik ook Psychosociaal therapeut wat de combi nog leuker maakt. Voorstellingen maken met een maatschappelijk thema heeft mijn hart! Zie ook Beyond Words Productions.

Nathalie Bais

Nathalie Bais

Docente Dans

Ik ben Nathalie Bais en 23 jaar oud. Mijn missie in al mijn lessen is om het beste uit elke danser te halen. Elke leerling heeft een eigen ‘signature’ dat haar of zijn dans uniek maakt. Ik geef lessen waarin ik aan de ene kant veel aandacht geef aan techniek, kracht, lenigheid en dynamiek, maar ook aan het plezier en om de leerling te laten geloven in zichzelf. Hard work pays off, daar geloof ik in. Ik ben trots als ik de kleine overwinningen zie, zoals het strekken van een knie in een sprong na lang oefenen, de verbaasde blik als iets in één keer lukt of als leerlingen kunnen genieten van elkaars talent. Dans heeft mij kwaliteiten gegeven in het leven dat ik hoop over te dragen aan anderen. Samenwerken, doorzetten, ambitie en genieten van wat je al bereikt hebt zijn hier enkele voorbeelden van.

Laurie Kist

Laurie Kist

Docente Dans en Theater

Ik ben Laurie Kist, 23 jaar oud en heb een grote liefde ontwikkeld voor dans. Binnen mijn lessen is het grootste doel dansplezier. Ik word er enorm blij van wanneer ik zie dat mijn leerlingen er op hun eigen manier blijk van geven dat dit doel is behaald. Ook heb ik een passie voor leren en groei. Dit maakt mijn rol als docent in de studio en mijn studie Onderwijswetenschappen de perfecte combinatie voor mij. Het is prachtig om te zien hoe leerlingen zich ontwikkelen. Voor hen, maar zeker ook voor mij, levert dit de mooiste momenten op.

Kelly van Deursen

Kelly van Deursen

Docente Dans

Mijn naam is Kelly van Deursen, afgestudeerd in 2015 als uitvoerend dansers van de opleiding (mbo-hbo) fast-track dans. Inmiddels afgestuurd aan ArteZ dansacademie Docent Dans. Dansen begon bij mij op mijn 3e. Eenmaal kennis te hebben gemaakt met dansen ben ik er nooit meer mee gestopt. Vanaf mijn 14e heb de liefde voor lesgeven ontdekt en vind ik het heerlijk om dans en lesgeven te combineren. De liefde en de taal van dans overbrengen aan de leerlingen in de les vind ik heel belangrijk. Plezier ervaren en de leerlingen heel even meenemen naar een andere wereld, de danswereld. Waar dromen uitkomen, fouten oké zijn, een glimlach ontstaat en je hart spreekt.

Laura van Kouwen

Laura van Kouwen

Social media & Website

Hi, ik ben Laura en ik ben 22 jaar. De afgelopen twee jaar was ik hiphop docente bij Annemieke Bais, maar ik ben ook sinds vorig jaar beheerder van ons Instagram account. Ik zorg ervoor dat iedereen via social media op de hoogte wordt gehouden van nieuwtjes binnen de dansschool. Oh, en deze nieuwe website? Heb ik gemaakt 😉

Gabriëlle Noordmans

Gabriëlle Noordmans

Docente Muziek en Theater

Ik ben Gabriëlle Noordmans. Naast muziekdocent in het voortgezet onderwijs, ben ik uitvoerend musicus en zangcoach. Kinderen en tieners hebben mijn hart omdat ze zo heerlijk eerlijk kunnen zijn. Het is mooi om te zien hoe zij met enorm veel plezier en energie ergens voor kunnen gaan. Ik hoop in mijn lessen een veilige sfeer te kunnen creëren waarin iedereen tot zijn/haar recht komt, mag genieten van het zingen zonder belemmering. En dat als ze het toch een beetje spannend vinden of onzeker zijn, ze toch die drempel over durven gaan. Naast zangtechniek, werk ik ook aan podiumpresentatie, tekstbeleving. Zingen is iets persoonlijks en heeft iets kwetsbaars. Het mooiste hiervan vind ik als er tijdens het uitvoeren dit én het pure, het eerlijke, door tekstbeleving, passie en gevoel overgebracht kan worden op de luisteraar. Dat het verrast…“raakt”!