Over de studio

Het team

Dans en Theaterstudio is opgericht in 2001 en we zijn trots en dankbaar dat we al 20 jaar in Ermelo een stabiele plek zijn voor mensen uit de regio! In de studio werken betrokken en professioneel HBO opgeleide docenten. Goede technische lessen geven is belangrijk maar in deze school vinden we persoonlijke aandacht en een goede sfeer enorm belangrijk.
De studio is ook een leerbedrijf voor docenten in opleiding.

Door het hele team wordt goed opgelet wat voor muziek er wordt gedraaid. Grove en beledigende teksten zult u bij ons niet tegen komen.

Annemieke Bais

Annemieke Bais-Langhenkel

Eigenaresse/Docente Dans en Theater

Ik ben Annemieke Bais- Langhenkel en gepassioneerd docent Dans en Theatervakken. Inmiddels 30 jaar docent met een grote liefde voor mensen. Ik hou van de technische kant van dans maar dan gecombineerd met de eigenheid van de leerlingen. Genieten, jezelf zijn, loslaten en opladen is wat een dansles succesvol maakt. Ieder op zijn eigen niveau. Dankbaar dat we in de studio een hoop aanbod hebben zodat iedereen een plekje kan vinden. Inmiddels ben ik ook Psychosociaal therapeut wat de combi nog leuker maakt. Voorstellingen maken met een maatschappelijk thema heeft mijn hart! Zie ook Beyond Words Productions.

Nathalie Bais

Nathalie Bais

Docente Dans

Ik ben Nathalie Bais en 24 jaar oud. Mijn missie in al mijn lessen is om het beste uit elke danser te halen. Elke leerling heeft een eigen ‘signature’ dat haar of zijn dans uniek maakt. Ik geef lessen waarin ik aan de ene kant veel aandacht geef aan techniek, kracht, lenigheid en dynamiek, maar ook aan het plezier en om de leerling te laten geloven in zichzelf. Hard work pays off, daar geloof ik in. Ik ben trots als ik de kleine overwinningen zie, zoals het strekken van een knie in een sprong na lang oefenen, de verbaasde blik als iets in één keer lukt of als leerlingen kunnen genieten van elkaars talent. Dans heeft mij kwaliteiten gegeven in het leven dat ik hoop over te dragen aan anderen. Samenwerken, doorzetten, ambitie en genieten van wat je al bereikt hebt zijn hier enkele voorbeelden van.

Kelly van Deursen

Kelly van Deursen

Docente Dans

Mijn naam is Kelly van Deursen, afgestudeerd in 2015 als uitvoerend dansers van de opleiding (mbo-hbo) fast-track dans. Inmiddels afgestuurd aan ArteZ dansacademie Docent Dans. Dansen begon bij mij op mijn 3e. Eenmaal kennis te hebben gemaakt met dansen ben ik er nooit meer mee gestopt. Vanaf mijn 14e heb de liefde voor lesgeven ontdekt en vind ik het heerlijk om dans en lesgeven te combineren. De liefde en de taal van dans overbrengen aan de leerlingen in de les vind ik heel belangrijk. Plezier ervaren en de leerlingen heel even meenemen naar een andere wereld, de danswereld. Waar dromen uitkomen, fouten oké zijn, een glimlach ontstaat en je hart spreekt.

Lucienne Kraan

Lucienne Kraan

Docente Dans

Hi! Mijn naam is Lucienne Kraan en ik ben 25 jaar oud. Na de middelbare school besloot ik dat ik van dansen mijn werk wilde maken. Ik studeerde twee jaar Docent Dans op ArtEZ in Arnhem en heb daarna mijn diploma gehaald als uitvoerend danseres op de dansacademie Fontys in Tilburg. Ik heb zelf veel op het podium gestaan en wil graag mijn passie voor dans delen met mijn leerlingen. Ik ben een energieke docent die haar leerlingen graag het beste uit zichzelf laat halen. In mijn lessen focus ik op muzikaliteit, verplaatsen en loslaten. Bovendien hoop ik dat de leerlingen zullen ervaren hoe goed het voelt om te dansen!

Gabriëlle Noordmans

Gabriëlle Noordmans

Docente Muziek en Theater

Ik ben Gabriëlle Noordmans. Naast muziekdocent in het voortgezet onderwijs, ben ik uitvoerend musicus en zangcoach. Kinderen en tieners hebben mijn hart omdat ze zo heerlijk eerlijk kunnen zijn. Het is mooi om te zien hoe zij met enorm veel plezier en energie ergens voor kunnen gaan. Ik hoop in mijn lessen een veilige sfeer te kunnen creëren waarin iedereen tot zijn/haar recht komt, mag genieten van het zingen zonder belemmering. En dat als ze het toch een beetje spannend vinden of onzeker zijn, ze toch die drempel over durven gaan. Naast zangtechniek, werk ik ook aan podiumpresentatie, tekstbeleving. Zingen is iets persoonlijks en heeft iets kwetsbaars. Het mooiste hiervan vind ik als er tijdens het uitvoeren dit én het pure, het eerlijke, door tekstbeleving, passie en gevoel overgebracht kan worden op de luisteraar. Dat het verrast…“raakt”!

Laura van Kouwen

Laura van Kouwen

Social media & Website

Hi, ik ben Laura en ik ben 23 jaar. Ik heb voorheen twee jaar les gegeven in urban en hiphop bij Annemieke Bais, maar ik ben ook sinds begin 2018 beheerder van ons Instagram en Facebook account. Ik zorg ervoor dat iedereen via social media op de hoogte wordt gehouden van nieuwtjes binnen de dansschool. Oh, en deze nieuwe website? Heb ik gemaakt 😉