Skip to main content

Harderwijk

Recreatie

65 jaar en ouder
Maandag 14:00 - 15:00 uur
Dansfit
Peuters
Maandag 15:00 - 15:45 uur
Algemene dansvorming 2 tot 4 jaar (bij voldoende deelname)
Kleuters
Maandag 15:45 - 16:30 uur
Algemene dansvorming 4 tot 6 jaar
6-9 jaar
Maandag 16:30 - 17:30 uur
Recreatie Modern/Jazz/Ballet
9-12 jaar
Maandag 17:30 - 18:30 uur
Recreatie Modern/Jazz/Ballet
ZUMBA/PILATUS
Maandag 18:30 - 19:30 uur
work out les op basis van Zumba en Pilatus
Volwassenen
Maandag 19:30 - 20:30 uur
Modern/Jazz medium
AANMELDEN VOOR THEATERLESSEN VIA MAIL
maandag, dinsdag of woensdag bij voldoende aanmeldingen
Theaterlessen zijn vooral Toneel, aangevuld met dans en zang

Informatie over inschrijven

De peuterles start bij voldoende aanmeldingen. Neem eerste even contact op om te kijken of de les nu actief is. De kleuterles van vrijdag heeft nu wekelijks les.

Is je kind 6 jaar en wilt hij/zij graag op dansen?
Kinderen van 6 jaar kunnen zowel bij de kleuters als bij de 7-9 jaar. Dat doen we in overleg en kijken wat passend is bij het kind.

Voor Klassiek Kids is van te voren aanmelden dat je komt nodig i.v.m. beschikbaarheid en om te checken of de les doorgaat of niet. Bel of mail Annemieke daarvoor.

Waarom hebben sommige groepen een naam en anderen niet?
Alle Talentklassen en Selectiegroepen hebben een dansnaam. Modern/Jazz/Klassiek is een mixles waar deze drie stijlen centraal staan. Voor de choreografieën in deze lessen wordt naast Jazz en Modern ook Show/Musical/Urban beoefend. Oftewel: een breed aanbod om je goed te kunnen ontwikkelen.

Ik wil mij (of mijn kind) inschrijven.
Wat leuk! Het inschrijven wordt gedaan via een inschrijfformulier. Het inschrijven wordt gedaan door het inschrijfformulier uit te printen en ingevuld mee te nemen naar de les. Alle kosten, voorwaarden en kortingen van onze lessen zijn ook op het inschrijfformulier te vinden.

Belangrijk om te weten, is dat u twee keer in het jaar de mogelijkheid krijgt om het abonnement op te zeggen, namelijk: vóór de kerstvakantie of vóór 1 juli. Eens in de twee jaar hebben wij een showjaar, waarbij we optreden in een theater. Opzeggen is in een showjaar niet gewenst. Wil je je abonnement toch opzeggen? Neem dan eerst contact op met Annemieke.

Inschrijven

Ik wil me aanmelden voor een proefles!

Om je aan te melden voor één gratis proefles, kun je het onderstaande contactformulier invullen. Zet als onderwerp “Proefles – [naam groep]”. Zo kunnen wij snel zien dat het om een aanmelding  van een proefles gaat en dus zo sneller op jou terug komen.