Rooster 2019-2020 Ermelo

Aanmelden voor lessen? Of vragen over wat het beste bij je past? Neem contact op met Annemieke via het contactformulier of bel 06-25507785. Kinderen van 6 jaar kunnen zowel bij de kleuters als bij de 7-9 jaar. Dat doen we in overleg en kijken wat passend is bij het kind.

Voor hiphop kids, klassiek kids, Zumba kids en Jumping Fitness is van te voren aanmelden dat je komt nodig i.v.m. beschikbaarheid en om te checken of de les doorgaat of niet. Bel of mail Annemieke daarvoor.

Open Rooster 2019-2020
Voor kosten zie ” Inschrijven ” en druk op het inschrijfformulier.  Na 3 jaar hebben we de contributies gemiddeld met 0,70 cent per maand verhoogd. Na tien jaar moesten we bij de musicalklas ook de kosten wat verhogen, deze les  is 1 euro per les omhoog gegaan.

Er worden in de studio waar mogelijk ook privé lessen aan mensen met een visuele of lichamelijke beperking. Of aan koppels voor bijv. een bruiloft. Ook als je een kinderfeestje wilt organiseren kun je bij ons terecht. Neem daarvoor contact op door te mailen naar: info@dansentheaterstudio.nl. We maken een feestje op maat!

Uitleg termen:

Alle Talentklassen en Selectiegroepen hebben een dansnaam. Modern/Jazz/Klassiek is een mixles waar deze drie stijlen centraal staan. Voor de choreografieën in deze lessen wordt naast Jazz en Modern ook Show/Musical/Urban beoefend. Een breed aanbod dus, om je goed te kunnen ontwikkelen.