logototaalJe hele leven door dansen te laten beheersen is helaas niet mogelijk, al hoop ik nog lang door te mogen gaan als Docent en Choreografe! Daarom ben ik inmiddels al weer een aantal jaar geleden weer gaan studeren. Ik ben een mensen mens, en het is een groot voorrecht dat ik al jaren mag meelopen in de levens van zoveel geweldige mensen die dansles komen volgen. Er wordt heel wat afgelachen in de studio, maar ook serieuze gesprekken gevoerd. Er komt immers dagelijks heel wat op ons af en dat is bij mij niet anders. Dan is vaak de tijd zo beperkt om dieper op de levensvragen in te gaan.

Om die reden ben ik een opleiding tot Psychosociaal/ Gezins en Gestalttherapeut gaan volgen. Inmiddels al een poos afgestudeerd en heb ik nu vier jaar een praktijk aan huis. En zo heb ik naast het lesgeven en de organisatie van de dansstudio langzamerhand een goede balans gevonden tussen dansen en hulpverlening. Beide beroepen van mij raken elkaar ook mooi in bijv. het stuk Opgebrand waar ook trainingen en workshops aan verbonden zitten voor bedrijven en scholen en zorginstellingen. En nu met Beyond Words Prodcutions komen deze twee beroepen helemaal mooi samen!

Meer informatie over de praktijk: www.solidgroundhulpverlening.nl

Ik geef individuele therapie( kinderen, tieners, volwassenen), relatie therapie, en gezinstherapie. En ben trainer en coach voor het bedrijfsleven en opleidingen.