Skip to main content

Dansstijlen

Onze niveaus

Onze studio biedt een breed aanbod aan niveaus aan. Zo kun je bij ons terecht voor je allereerste dansles in je leven bij een van onze recreatiegroepen. Heb je al wat ervaring in dans? Dan kun je een kijkje nemen bij onze talentklassen of selectiegroepen. En ben je vergevorderd in dans en zoek je naar een echte uitdaging? Of wil je graag doorgroeien naar een (semi-)professionele dansgroep? Dan is de Company iets voor je. De dansstudio werkt nauw samen met Beyond Words Productions. Een stichting waarbij hulpverlenende thema's door dans en theatervormen worden uitgebeeld. Binnen Beyond krijgen dansers/spelers een uitvoerend podium aangeboden.

Klassiek ballet

Klassiek ballet is ontstaan in het oude Frankrijk en maakt inmiddels een groot deel uit van vele dansstijlen die wij nu kennen (en kunnen). Wij leren onze leerlingen de basis aan en kunnen dit uitbreiden tot gevorderde techniek op soft points en spitzen. In de studio werken we in alle mislessen met een klassieke basis.

Modern/Jazz

Wij hebben besloten om modern en jazz gecombineerd te geven bij de meeste groepen. Het viel ons op dat we op deze manier onze leerlingen veel meer uit kunnen dagen en ze harder en breder kunnen laten groeien in hun dansvaardigheden. In de moderne lessen werken we met technieken van Límon, Graham, Countertechniek, Laban en andere moderne invloeden.

Theater/Musical

Bij de jongere (recreatieve) groepen vinden we het leuk om out-of-the-box te denken en ze ook routines in theater, zoals musical, geven. Dit geeft een unieke draai aan de dansvaardigheden van de leerlingen en natuurlijk is variatie in het dansseizoen altijd leuk! Daarnaast bieden wij ook aparte Theater/musicalgroepen aan, waar kinderen van 7 tot 17 jaar heel veel leren leren op zang, toneel en dansgebied en performance in een toneelstuk, dansshow of musical. Ben je ouder dan 13 en lijkt dit je ook tof? Dan ben je van harte welkom bij onze acteergroep. Ook voor volwassenen!

Informatie over aanmelden en inschrijven

Is je kind 6 jaar en wilt hij/zij graag op dansen?
Kinderen van 6 jaar kunnen zowel bij de kleuters als bij de 7-9 jaar. Dat doen we in overleg en kijken wat passend is bij het kind.

Voor Klassiek Kids is van te voren aanmelden dat je komt nodig i.v.m. beschikbaarheid en om te checken of de les doorgaat of niet.  Mail dan naar info@dansentheaterstudio.nl

Ik wil mij (of mijn kind) inschrijven.
Wat leuk! Het inschrijven wordt gedaan via een inschrijfformulier. Het inschrijven kan gemakkelijk door op deze site online in te schrijven of door het inschrijfformulier uit te printen en ingevuld mee te nemen naar de les. Alle kosten, voorwaarden en kortingen van onze lessen zijn ook op het inschrijfformulier te vinden.

Belangrijk om te weten, is dat u twee keer in het jaar de mogelijkheid krijgt om het abonnement op te zeggen, namelijk: vóór de kerstvakantie of vóór 1 juli. Eens in de twee jaar hebben wij een theater showjaar, waarbij we optreden in een theater. Opzeggen is in een showjaar niet gewenst. Wil je je abonnement toch opzeggen? Neem dan eerst contact op met Annemieke of Lucienne.

Inschrijven

Ik heb een vraag!

Je kunt altijd bij ons terecht voor vragen over ons aanbod, onze aanpak tijdens de lessen, noem het maar op. Je kunt het onderstaande contactformulier invullen en dan komen wij zo snel mogelijk bij je terug.