Schermafbeelding 2019-01-07 om 19.11.15Na 28 jaar in het vak te zitten als docent dans en choreograaf werd het tijd om mijn ervaring op een andere manier verder te ontwikkelen en in te zetten.

Momenteel ben ik 50% werkzaam als psychosociaal/gestalt therapeut  (Solid Ground Hulpverlening) en de andere 50% procent in de dansstudio. Maar de combi bleek goud te zijn! Ruim 5 jaar geleden begon ik voorstellingen te maken die een sterk maatschappelijk en persoonlijk thema hadden.

Het stuk over kanker: Door mijn lijf getekend, hebben we een aantal jaren op scholen in de zorgsector opgevoerd. Later volgde het stuk Opgebrand, over burn-out bij jongeren.

Nu liep ik als dansstudio er tegen aan dat ik geen stichting ben en dus niet in aanmerking kwam voor subsidies. Daarom ben ik groter en anders gaan dromen.

Met Beyond Words Productions ben ik een stichting gestart dat als een professioneel gezelschap functioneert. Professionele dansers, acteurs en musici kunnen middels auditie bij Beyond aan de slag. We werken voorlopig nog projectmatig maar zijn achter de schermen bezig met langlopende projecten.

Op de langere termijn willen we ook aan talentontwikkeling doen door goed geschoolde amateurs kansen te geven. Ook workshops om elkaar te inspireren komen op de agenda..

Onze doelgroepen liggen in het onderwijs en de zorg/welzijn sector.

We maken zowel voorstellingen op maat als uit eigen initiatief. Neem dus gerust contact op als je een thema hebt die in organisatie waar je werkt zinvol zou zijn om uit te werken.

De stichting heeft een organisatie structuur van een Artistiek Leider, Zakelijk leider en Productieleider. Daarom heen hebben we het bestuur en vrijwilligers en stagiaires. Je bent welkom om bij ons betrokken te raken, neem gerust contact op.

Voor dansers van Reflection Dance Company (de top groep van de studio) is Beyond Words weer een stap omhoog en creëren we ook hen een kans om uitvoerend te dansen als professional.

Meer informatie over Beyond Words Productions op:

Website – Facebook – LinkedIn – InstagramBeyond Social3