Nieuws & Agenda

NIEUWS

In november starten we met een korte cursus Peuterdans van 4 weken. Jong geleerd is oud gedaan! De afwisselende lessen zijn helemaal afgestemd op de peuterleeftijd. Samen dansen met je vader/moeder of oma of oppas. Juist het samenwerken maakt het ook laagdrempelig voor kinderen die het nog wat spannend vinden. Na de les is er limonade voor de kinderen en koffie en thee voor de ouders. Bij voldoende aanmeldingen start de cursus en verlenging behoort tot de mogelijkheden. Lesdagen: 2, 9, 16 en 23 november. Tijd: 9.30 – 10.15 uur. Kosten zijn 22,50 voor vier lessen incl drankje na afloop. Opgeven kan door te mailen naar info@dansentheaterstudio.nl.

Peuterdans

De show van 30 juni 2018 was een groot succes. De formule met eten en dessert in 2 pauzes was geslaagd. Mensen werden vermaakt door de Theaterklassen met zang en toneel en live muziek. Op het podium wisselde ontroerende dansen zich af met humoristische stukken of dansen met een sterk maatschappelijk thema.De opening van de show met vele theateraspecten werd door de moeder van Annemieke op de accordeon begeleid. Hoog niveau moderne dans was te zien in het tweede blok. Vijf selecties danste non stop 50 minuten vol terwijl alle andere leerlingen bij op het balkon gingen zitten in de zaal waar nog eens 930 man zat! De show die The Big Picture heette was een viering van het 15 jarig jubileum van de studio. The Big Picture ging over het geheel waar de studio voor staat. Leerlingen hadden dat in woorden samengevat en dat was een gouden draad van de show.
De vader van Annemieke hield een ontroerend nawoord. De leerlingen en het team verraste haar ook nog eens met een prachtig kunstwerk. Al met al was dit een prachtige onvergetelijke show!

002-Close to yoU fotografie- 06302018 001-Close to yoU fotografie- 06302018

23 en 24 maart 2018 stonden 8 danseresjes van Jump en de dansers van Reflection Dance Company in de koepel van het Dolfinarium tijdens Victory. Een mooie Paasvoorstelling met o.a. Pearl Jozefzoon en Ralph van Maanen. Nathalie en ik deden de choreografie. Erg genoten en grote opkomst! Ruim 1500 mensen per avond.

Op 16 december 2018 hebben we een toffe dansdag gehouden in de studio voor de straatkinderen in Brazilië! 550 euro werd er bij elkaar gedanst. De projectleiders van Lamalma waren aanwezig om het geld in ontvangst te nemen. Dansers en ouders enorm bedankt! Zie voor foto’s www.facebook.com/Dansentheaterstudioannemiekebais

WELKOM OM EEN GRATIS PROEFLES TE VOLGEN IN EEN DANS OF THEATERLES.

Omdat het seizoen al loopt is het prettig dat u eerst even contact opneemt of er plek is. Dan weet u of u of uw kind na de proefles ook daadwerkelijk kan blijven. Mail of bel gerust!

——————————————————————————————————-

Nieuwsbrieven:

Lees de oktober 2018 nieuwsbrief: Nieuwsbrief okt 2018

Lees de december 2018 nieuwsbrief: Nieuwsbrief dec 2018

——————————————————————————————————-

AGENDA

Schermafbeelding 2018-09-03 om 14.57.28