Lessen & Roosters

Rooster 2018-2019 Ermelo

Aanmelden voor lessen? Of vragen over wat het beste bij je past? Neem contact op met Annemieke via het contactformulier of bel 06-25507785. Kinderen van 6 jaar kunnen zowel bij de kleuters als bij de 7-9 jaar. Dat doen we in overleg en kijken wat passend is bij het kind.

Open Rooster 2018-2019
Voor kosten zie ” Inschrijven ” en druk op het inschrijfformulier. Voor musical is een apart inschrijfformulier. Mail daarvoor naar info@dansentheaterstudio.nl of vraag er naar in de studio.

Er worden in de studio ook privé lessen aan mensen met een visuele of lichamelijke beperking. Of aan koppels voor bijv. een bruiloft. Ook als je een kinderfeestje wilt organiseren kun je bij ons terecht. Neem daarvoor contact op door te mailen naar: info@dansentheaterstudio.nl. We maken een feestje op maat!

Uitleg termen:

Alle Talentklassen en Selectiegroepen hebben een dansnaam. Modern/Jazz/Klassiek is een mixles waar deze drie stijlen centraal staan. Voor de choreografieën in deze lessen wordt naast Jazz en Modern ook Show/Musical/Urban beoefend. Een breed aanbod dus, om je goed te kunnen ontwikkelen.